8 Ocak 2014 Çarşamba

ABUKLUKLAR SILSILESI 31 // 30 DA KALMAK

30 DA KALMAK 


Heyyy, sen evet sen . Sana diyorum gözlüklü ve veya gözlüksüz, arkadaki uyuklayan , veya ön deki pür dikkat kesilen , ayni anda 305 isi bir arada yapmaya calisirken iki ayagi bir pabucta olan veya ananiskonun tabiri ile sefa p.zvenkligi ile gününü günü eden , hayata poz veren veya kendini her kosulda kamufle etmeyi becerebilen , hangi zaman araligindasin kestiremiyorum bunu okurken, o yüzden selamlardan selam begen . Ister sabah seriflerin hayirli olsun, ister günün ister aksamin ve/veya en olmadi gecen iyi / hayirli ola . Bu yaziyi okuyabildigine göre 2013 ü atlatanlardansin dostum. Eger an itibari ile de bir hafta önceki hayatindan farkli bir sey yapmiyorsan, yan sayfanda bankanin internet subesi hazing hazing sana siritiyorsa , kredi karti borclarin ve ev taksitlerin, varsa cocuklarinin okul masraflari bir diger excel sayfasinda hesap/kitap tutulmasi yasiyorsa piyango da vurmadi demektir… Belki bir eksiksin gecen yildan , belki bir gereksiz fazla . Bak ne diyecegim. Bos ver beaa yeaaa. aynisinin laciverti gecen yilin basinda da böyleydi , ama arada ne güzel anlar da yasadin, takilma dünyevi mevzulara, gectigin yili o güzel anlarla biii güzel paketkle kaldir rafina. Bak kaldirma konusunda cok ciddiyim nasil yaparsin bilmiyorum ama bir sekil kaldir arkadasim. Böleee disardan baktiginda hep o güzel anlar olsun paketin dis tarafinda, haaa arada cok mu baydin, dertsiz basina dert mi istiyorsun o vakitler acip acip kurcalarsin paketin icindeki denyoluklari . 


Ve evet giristen de görüldügü üzere alenen erdim canlar. Ama bir sorun nasil erdim . Gecen Isvicre seyahatimde , aradan gecen 10 yilin ne kaa cok sey degistirdigini ama ayni zamanda bir o kaa seyi de degisteremedigini gördüm. Misal on yil önce dört yasinda biraktigin yegenin senden on santim uzun olmus , konustugu konular spange bobedan Berlin deki müzelere gelmis olabiliyor ama sana sarildiginda gözlerini ayni sekilde büyütüp , icini ayni on sene önceki kadar isitabiliyor. Belki oynadigi leblebiyi burnuna kacirdigi gün kadar komik degil ama yine de gözünden yas getirecek kadar güldürebiliyor seni. Veya görüp görebilecegin en sorumsuz can can arkadasin baba olmus , isinde gücünde bastan asagi sorumluluk abidesi kesilmisken , tokusturdugun her kadehte kazi bak biraz Burcu , altinda eski beni bulacaksin sinyali verebiliyor. Gidilen mekanlar, kalinan evler, sokaklarinda kahkahalarinin cinladigi Zürich bile on yilda degisiyor ama aldigin keyif degismiyor vesselam. 



Bu abuklukluklar silsilesine baslarken dogumgünüme kadar 35 tane yazma sözü vermistim kendime. Netekim sözümde duramadim, Demokan, Tezyem ve Billy nin katkilari ile ancak 31 i bulabildim. Cekiyo bole absürd rakamlar beni . Ahahahahah aman yok be ya. Hele bir sorun neden duramadim? Demek ki 35 yaslik bir hayat tecrübem yokmus benim. Hem zaten kendimi de hic ole 35 gibi hissetmiyorum ne yalan söyliyeyim. Iyi oldu böyle 




Bir de ayar oldum bu 35 mevzusuna o da var . Gecen bir anket geldi doldurmam icin , hangi yas grubundasiniz sorusunda 3 grup var 18-24 , 25-34, 35-45. Bildigin 5 dakika kitlendim kaldim sayfada. Alenen orta yas olmusum. Uyuz oldum bitirmedim anketi. 35 i bir sagdaki gruba dahil dahil edene kadar onlar , hic birini de cevaplandiramiyacagim bu ve bunun türevi anketleri. Isyanim var! Bu ne ya, orta yas degilim ben!!!!!

Esasen 31. olacak gececek bu yazi da blogda ama herhangi bir abukluk yok icinde, sizlere tesekkür etmek icin yazdim sadece . Amacim eglenmekti tüm bu abukluklari yazarken , ve gercekten de cok eglendim , hem yazarken hem de sizin yorumlarinizi okurken. Hatta izin verirseniz yorumlarinizi da bloga eklemek ve böylelikle Abukluklar Silsilesini sonlandirmak istiyorum. 



Biterken…Sunu farkettim , daha dogrusu gecen Teyze canla konusurken cikti ortaya, ben aslinda yazmiyor , konusuyormusum.  Kilometrelerce uzaga gitmis olsam da kurtulumadiniz su cenemden !Ne cetiniz be cannar  Saka bir yana yigidin hakkini yigide vererek , köseme cekiliyorum. Yazmak bambaska bir yetenek , ciddi bir alt yapi ve özen gerektiriyor ki ikisi de ben de namevcut. Ama konusmaya gelice hep varim, caniniz, pasa gönlünüz ne zaman konusmak isterse beni nerede bulabileceginizi biliyorsunuz  

Sevgi ile kalin esen kalin efendim!

********************************************************

YORUMLAR .... YORUMLARIMIZ ...... ( FB , 08. Ocak 2013)
********************************************************