1 Ekim 2013 Salı

ABUKLUKLAR SILSILESI 1 // SALI GÜNÜ EVLENMEK

SALI GÜNÜ EVLENMEK

Tecrübe ettigim 35 abuklugu yazmaya karar verdigimde , aslinda basima gelen abukluklarin saymakla bitmeyecek kadar cok oldugunu farkettim. Sanirim bizzat kendim abuk bir insanim , yoksa baska türlü aciklanabilecek gibi degil bu durum :P  Simdi efendim madem ki abuklukluklardan bahsedecegiz, önce sapkayi önüme koyup  kendi abukluklarimla baslamaliyim diye bir hissiyata kapildim . Dogru bir hissiyat midir üzerine uzuuuun uzuuun geyik yapabilirim lakin baslamis bulundum iste, böyle devam edeyim bir güzel. Evet , yaptigim en üyük abukluklardan biri Bir  Sali Günü Evlenmek oldu . Ya da Sali günü cereyan etmesi degil de belki komple evlenmekti absürd olan , bilemedim, aslinda bildim de simdi desmek istemedim , neyse konuyu saptirmayayim . Hikayemizin agustos icin planlanan dügüne taaa ocaktan gün almakla baslar, gayet güzel bir Cumartesi gününe , gayet sacma bir orduevinden, gayet allellade bir sekilde gün alinir . Kahramanlarimiz üzerine düsen görevi yapmanin sarhosluguyla, bildigin 4 ay laylaylom  üzerlerine almalari gereken sorumluluklari mütemadiyen birbirlerine paslayarak bildigin hic bir sey yapmadan gecirirler günlerini. Sonuc yaklasan dügünde birilerinin bir seyler yapmasi gerektigi kararina varilir ve dügün organizasyonu isi, e zaten dügün fikri de onlardan gelmemismiydi diyerek  bir güzel  aile büyüklerine devredilir. Sonrasi corap sökügü gibidir zaten. Dügün yerinin ve tarihinin degistigi bilgisini  bir is seyahatinde ögrenirsin , o kaa uzaksindir ki mevzudan , degistirmeye bile enerji bulamazsin, öyle bir Sali günü evlenirsin iste :D

Kissadan hisse ;  evlenmek ciddi bir karar arkadasim , ole daha  dügün organizasyonu bile yapmayi beceremeyen bir ciftken hayati paylasmak gibi uzun soluklu projelerle kalkisilmamali  lambadanak.
Biterken ;  Sali mali dinlemeyip dügüne gelen tüm sevdiklerime bu vesile ile bir kez daha tesekkür , söz bir daha evlenirsem haftasonuna denk getirecegim :P valla!
********************************************************

YORUMLAR .... YORUMLARIMIZ ...... ( FB , 29. Eylül 2013)

********************************************************